Arbeid i din bedrift

PAKKING I BEDRIFT tilbyr vi gjerne. Nordpolen Industrier kommer gjerne ut til din bedrift for å utføre arbeid der. Vi reiser ut med team som kan utføre oppdrag innenfor pakking, montering og sortering. Emballering, posthåndtering og bretting av emballasje er noen eksempler. Vi kan tilby tjenester som makulering, rydding, servering, avfallshåndtering, vasking av teppefliser osv. Lista er lang. Vi kan utføre mange arbeidsoppgaver og er fleksible. Når vi kommer ut med et team til din bedrift, har vi med arbeidsleder eller veileder.

EKSTERN ARBEIDSTRENING er et fokusområde for oss. Vi tilbyr arbeidskraft i eksterne bedrifter. Det kan være i matbutikker, klesbutikker, dyrebutikker, caféer, kantiner eller ved store bedrifter som Coop Bygg. For sistnevnte kan vi hjelpe til med å rydde, levere ut varer, håndtere kunder osv. I matbutikker kan vi for eksempel ha ansvaret for panteflaskene eller tømme paller med nye varer som kommer inn og plassere disse i rett hylle. På en kaffebar eller café kan vi hjelpe til med servering, oppvask og tørking av bord, samt generell rydding. Vi serverer mat under arrangementer, for eks konserter på dagtid. Vi kan inngå en avtale om fast vasking av biler, eller dere kan benytte vår makuleringstjeneste.

Samtidig som du får arbeidet utført, bidrar du til vårt felles samfunnsoppdrag for å få flere i jobb: Inkluderingsdugnaden.

Til privatpersoner tilbyr vi tjenester som epleplukking og rydding i din hage, samt at du er velkommen til å kjøpe produkter som vi har produsert.

Previous
Next