VARIG TILRETTELAGT ARBEID (VTA)

VTA-avdelingen ved vår bedrift består i dag av 25 ansatte, hvor 23 er ansatt gjennom et VTA-tiltak fra NAV og 2 er ansatt gjennom Oslo kommune/bydelene. VTA ansatte kommer fra forskjellige bydeler i Oslo. Tiltaket er rettet for de som har behov for arbeid i en skjermet virksomhet.

VTA-tiltaket er ikke tidsbegrenset. Det skal likevel jevnlig vurderes om det kan være aktuelt med overføring til andre arbeidsmarkedstiltak, utdanning eller formidling til ordinært arbeid.

Nordpolen Industrier AS tilbyr arbeidsoppgaver tilpasset den enkeltes ønsker og behov. Arbeidet bidrar til utvikling av den ansattes ressurser gjennom tilrettelagt arbeid og kvalifisering gjennom produksjon av varer og tjenester i bedriften vår. Vi ser også på jobbmuligheter utenfor vår bedrift. Gjennom Utepatruljen inngås det avtaler om tilrettelagt arbeid i en privat bedrift eller offentlig etat, etter den enkeltes ønsker Utepatruljen

Arbeidsoppgavene kan tilbys internt i bedriften, hos eksterne samarbeidspartnere, eller i kombinasjon. Vi legger til rette for kartlegging av sosial kompetanse i forhold til arbeidslivets krav.

I vår produksjon har vi tre avdelinger med ulike arbeidsoppgaver. Avdelingene er Pakket og Klart og Mat og Mer og en aktivitetsavdelingDisse avdelingene har blandt annet enkle montering, pakke, og distribusjonsoppgaver.Om høsten har vi to team som plukker epler hver dag. I alle avdelinger jobbes det med ferdigstilling av egenproduksjon til vår Nordpolenkasse.I desember drar vår julepatrulje ut til bedrifter som har bestilt  julekasser fra oss til sine ansatte.

I tilegg til våre tre avdelinger i produksjonen har vi jobbmuligheter i vår interne kantine. Her lages lunsj til ansatte hver dag og for tiden lager vi matpakker til Bjølsen skole. Om høsten er det full aktivitet med tapping av vår honning, Bifolk. I 2016 startet vi også med å lage vårt eget syltetøy, tyttebær og gulrotsyltetøy. Vi gir også opplæring i IK-mat forskrifter,veiledning og tillaging av enkle matretter.

Representerer du NAV er du velkommen til å ta kontakt med oss