Samfunnsengasjement og miljøansvar

FOLK I JOBB

Nordpolen Industrier sørger for å få folk i jobb! Vi ønsker at mennesker med ekstra ressurser skal synes bedre i samfunnet vårt og vi tilrettelegger så flere kan være i jobb. Vi bidrar til vårt felles samfunnsoppdrag for å få flere i jobb: Inkluderingsdugnaden. Det er viktig at mennesker som har stått utenfor arbeidslivet får en mulighet til å komme tilbake. Gjennom veiledning og opplæring, samt metoder for å belyse dine ressurser, vil du få bistand på veien tilbake. Vi har fokus på aktivitet, utdannelse og jobb, men glemmer ikke å ta vare på hele mennesket og livskvaliteten.

 

EQUASS
Vi er godkjent leverandør av tjenester gjennom eQuass Assurance. Dette er et europeisk system for kvalitetssikring av velferdstjenester med ekstern revisjon og sertifisering. Det gir tjenesteleverandører i velferdssektoren anledning til å sikre kvaliteten av tjenestene overfor brukere og andre samarbeidspartnere.
 
MEHAYO
Vi har siden 2010 støttet Mehayo, et hjem for barn med utviklingshemming i Tanzania. Mehayo står for Mental Handicap Youth Trust Fund, og er en non-profikk ikke-statlig organisasjon i Morogoro i Tanzania. De gir bistand, hjelp, bolig og støtte til barna og deres familier. Våren 2016 fikk vi et veldig hyggelig besøk av Mehayos leder Linda Ngodi. Barnehjemmet ble opprettet av Linda, en dame med mye mot og et stort hjerte, som reagerte på at barn med et handikap ofte ble forlatt eller skjult i familiene. Vi er stolte over å støtte denne flotte organisasjonen.
 
MILJØ

Vi tar miljøansvar og er opptatt av å ta vare på naturen vår. Som bedrift gjør vi de små viktige tingene i hverdagen for å ha en miljøvennlig drift. Vi reiser minimalt og sjelden med fly. Av transportmidler har vi to el-biler og  én elektrisk lastesykkel.

Et av våre viktigste arbeidsoppdrag er “Eplehøst”. Vi håndplukker epler i Oslos hager. Eplemosten er derfor kortreist og laget av epler som er til overs. Dette er epler som ellers ville gått til spille. “Eplehøst” er laget av 100 % epler. Det vil si at den ikke inneholder noen form for tilsetningsstoffer. Vår serie med maskprodukter er bærekraftig og kortreist. Vi har også bikuber på Årvoll gård.

Mehayo
Previous
Next